Moza Slypod

Moza Slypod

Je hebt de shots vast wel eens gezien bij een televisie programma; een langzame horizontale beweging van de camera waarbij  de camera heel steady blijft en de voorgrond prachtig en subtiel voor de camera langs beweegt terwijl het onderwerp strak in het midden blijft. Dit kun je realiseren door de camera met statief op rails te plaatsen. Maar wat nu als er geen plek is voor rails in verband met een hele krappe ruimte? Dan biedt deze Slypod uitkomst!

“De MOZA Slypod is ’s werelds eerste 2-in-1 monopod én automatische slider.”

Deze Slypod monteer je op een (baby)statief en met 1 druk op de knop schuift de telescopische arm naar buiten waardoor je prachtige dynamische shots krijgt. Groot voordeel van dit apparaat is dat hij niet alleen horizontaal gebruikt kan worden maar in alle denkbare richtingen. Daarnaast zul je nooit rails zien als je van het onderwerp af beweegt wat met conventionele rails of sliders wél het geval is.
Wil je een praktijkvoorbeeld zien? Bekijk dan deze video die deels gefilmd is met onze Slypod.

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.