Nieuwe Stabilizer

Moza Air2 Stabilizer Gimbal

Nieuwe Stabilizer

Meer dynamiek en beweging creëren in de camerabeelden konden we al met onze huidige stabilizer maar we merkten steeds vaker dat we toch enigszins beperkt werden door de grootte van het apparaat, het gewicht en de opbouwtijd die ervoor nodig was. Het werd daarom tijd voor een kleinere variant en daar is de cameraman erg blij mee!

“De Moza Air 2 Gimbal is het ideale hulpmiddel om professionele filmproducties en creatieve video’s te maken!”

Naast de praktische gemakken is de techniek in de afgelopen jaren natuurlijk ook verbeterd waardoor deze nog beter werkt. Nu nog even wachten op de levering van onze nieuwe camera en dan hebben we de gewenste set helemaal compleet!

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.