Led lichtset

Falcon Eyes Sophiez SO-48tdxII led lichtset

Led lichtset

Tijdens onze zoektocht naar nieuwe led-lampen met een hogere lichtopbrengst kwamen we deze lampen van Falcon-Eyes tegen. Ze zijn mooi vormgegeven, zijn met 40 cm prima hanteerbaar en geven zacht en comfortabel licht. De felheid van het licht en de kleurtemperatuur van 3000K (warm licht) tot 5600K (helder wit) zijn traploos instelbaar. Ook zijn er 9 thema-effecten ingebouwd, zoals zwaailichten, bliksem en kaarslicht. Kortom een perfecte uitbreiding voor onze producties!

“De Led-lamp is ontworpen in een prachtige cirkelvormige spiegelstijl die extreem zachte verlichting biedt voor alle toepassingen.”

Het grote voordeel van deze dimbare led-lichtset is dat ze naast vaste spanning ook op een accu werken. Hierdoor zijn ze in te zetten op plaatsen waar geen vaste spanning aanwezig is, bijvoorbeeld op buitenlocaties. Daarnaast leveren ze een heel mooi diffuus licht, worden ze niet warm en hebben ze een hoge lichtopbrengst.

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.