Gepersonaliseerde Cfast kaarten

Gepersonaliseerde Cfast kaarten

Bij een nieuwe camera horen natuurlijk ook nieuwe geheugenkaarten. Dat lijkt gemakkelijk om aan te schaffen maar niets is minder waar want er zijn veel merken, groottes en kwaliteiten in de 
omloop. Net zoals bij onze productiewerkzaamheden ga je terug naar de basis. Waar is het voor, wat wil ik er mee bereiken en hoe ga ik het gebruiken?

In ons geval was het afwegen hoe vaak we 4K slowmotion met de camera gaan draaien want als je 4K slomo’s opneemt heb je meer opslagruimte nodig dan wanneer je in HD draait.
We vroegen ons ook af hoe groot één kaart moet zijn. Ga je voor een paar kleinere of ga je voor een paar hele grote. En is het niet handiger om meerdere kleinere te hebben zodat je per project een eigen kaart hebt in plaats van meerdere projecten op één kaart?

Fast, Faster, Fastest!!! At Angelbird, we like speed, a lot!

Nadat we eruit waren welke geheugenkaarten we nodig hadden kwamen we uit op  de website van Angelbird. Hier zagen we de optie om een gepersonaliseerde kaart te laten maken. Daar hoefden we niet lang over na te denken want hoe gaaf is dat. Het ziet er niet alleen professioneel uit, het is ook super praktisch want zo weet iedereen dat deze toch echt van RedScope zijn!

2 Reacties

 • Jos Molenaar op 21 juni 2019

  Hallo,

  Waarom gebruiken jullie deze kaarten ten opzichte van de veel goedkopere SD-kaarten?

  • RedScope Filmproducties op 21 juni 2019

   Hallo Jos,

   Met deze kaarten kun je slowmotion in 4K filmen in de hoogste kwaliteit, met SD-kaarten gaat dat niet lukken.

   Groeten, Team RedScope

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.
  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.