Gekleurde achtergronddoeken

Gekleurde achtergronddoeken

Gekleurde achtergronddoeken

Onlangs kregen wij een opdracht waarbij de klant graag meerdere interviews wilde opnemen. Alles moest in één dag opgenomen worden dus we hadden geen tijd om elk interview op een andere locatie op te nemen. De kans zou daarom bestaan dat het wat saai zou gaan worden. Aangezien de klant een kleurrijk logo heeft besloten we wat met die kleuren te gaan doen.

“We hebben 4 gangbare kleuren in ons bezit – oranje, geel, licht blauw en marine blauw.”

We kochten grote gekleurde achtergronddoeken die we relatief gemakkelijk konden verwisselen. Het zijn overigens niet echt doeken maar het is gekleurd papier op een rol. Ideaal want als er een knik of kreuk in komt is dat geen probleem, want dan rol je het papier een stukje verder af en knip je het lelijke stuk weg.

Wil je ook gebruik maken van een gekleurde achtergrond maar hebben we niet de kleur die je graag wil? Geen probleem, we kunnen altijd kijken of we de gewenste kleur kunnen bestellen.

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.