DJI Ronin RS3 Pro Gimbal

DJI Ronin RS3 Pro gimbal

DJI Ronin RS3 Pro Gimbal

Eén van de redenen om onze huidige gimbal te verruilen voor deze nieuwe gimbal van DJI was het zogenaamde ‘Active Track Pro’ systeem. Dit houdt in dat de gimbal personen of voorwerpen kan herkennen en deze vervolgens keurig blijft volgen met de camera. Met deze gimbal verliezen we dus nooit meer een actie uit het oog!

“DJI RS3 Pro – Nothing Out of Reach”

De bluetooth camerabediening en draadloze monitoring zorgt daarnaast voor een zeer prettig bedieningsgemak. Normaal gesproken dien je diverse kabels aan te sluiten vanuit de camera naar de gimbal en naar de monitor maar dat is met deze gimbal verleden tijd wat de bewegingsvrijheid ten goede komt.

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.