DJI Mini 2 drone

DJI Mini 2 drone

DJI Mini 2 drone

De afgelopen jaren hebben we vaak getwijfeld of we nu wel of niet een drone moesten kopen, we hebben er zelfs ooit eentje in bestelling gehad. Toch hebben we hem nog nooit gekocht vanwege de vele regels en vergunningen die je nodig hebt om ermee te mogen vliegen. Toen deze drone op de markt kwam waren we snel overtuigd, deze willen we hebben!

“De DJI Mini 2 drone is extreem licht en klein van stuk, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe neemt.”

Doordat hij zo licht is heb je geen vergunning nodig om ermee te mogen vliegen en het leuke is dat hij qua beeldkwaliteit niet onder doet van grotere varianten. 
Het vliegen met de drone voor onze cameraman was gelukkig een eitje want hij heeft vroeger gevlogen met modelvliegtuigen. Dus na een paar oefenvluchten hebben we de drone al direct bij een klant in kunnen zetten!

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.