Calibrite ColorChecker Display Pro

Calibrate ColorChecker Display Pro

Calibrite ColorChecker Display Pro

Een laatste belangrijke stap voor het het opleveren van een film is de nabewerking van de kleuren, want daarmee zet je echt de puntjes op de ‘i’. Dit is een precisiewerkje waar naast vakkennis ook een goede afkijkmonitor voor nodig is. Vanzelfsprekend hebben we deze in ons bezit maar hoe weet je of een monitor ook de juiste kleuren weergeeft? Om dit zeker te weten moet je een monitor kalibreren.

“Met de Calibrite ColorChecker Display Pro ben je ervan verzekerd dat de kleurweergave van je monitor overeenkomt met de kleuren van je oorspronkelijke filmopnames.”

Met de aankoop van de Calibrite ColorChecker Display Pro weten we nu dus zeker dat de kleuren van de opgeleverde film natuurgetrouw worden weergegeven. Het ziet er dus niet alleen bij ons goed uit maar ook op jouw monitor!

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.