Ursa Broadcast 6K camera

Blackmagic Ursa Broadcast G2 6K camera

Ursa Broadcast 6K camera

De techniek in de filmwereld staat niet stil en daarom moet je zo nu en dan ook gaan vernieuwen. Eén van onze camera’s deed nog prima zijn werk maar we konden er alleen tot 4,6K mee opnemen. Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een goede camera die aan onze nieuwe wensen voldoet. We hebben goede ervaringen met de camera’s van Blackmagic dus we hoefden niet lang te zoeken.

“De Blackmagic URSA Broadcast G2 6K is een flinke krachtpatser. Het is namelijk een productiecamera, live studio camera en digitale cinema-camera in één!”

De doorslag om deze camera te kopen was omdat deze camera op meerdere vlakken ingezet kan worden, niet alleen bij filmproducties maar ook bij livestreams en meercamera registraties. Ideaal! En ook qua techniek kunnen we weer een aantal jaar vooruit want met deze camera kunnen we zelfs films aanleveren in 6K!

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.