Blackmagic Pocket Camera

Blackmagic Pocket 4k Cinema Camera

Blackmagic Pocket Camera

Eindelijk is het dan zover, onze nieuwe camera is binnen! Dit klinkt niet alleen alsof we er een tijd op hebben moeten wachten, dat is ook echt zo! Deze nieuwe camera van Blackmagic is zo goed in zijn soort dat velen deze wilden kopen en dat kon de productie van het bedrijf niet aan.

“Neem met de Pocket Cinema 4K in elke situatie beelden op in een filmische stijl!”

We hadden een pre-order in Engeland in de hoop dat hij daar eerder geleverd zou kunnen worden en we bekeken bijna dagelijks meerdere websites om te kijken of hij niet toevallig al ergens leverbaar was. En ja hoor, afgelopen week was het zover en was hij bij Kamera Express daadwerkelijk leverbaar. ’s Avonds om 23:45 uur hebben we hem besteld en dat was maar goed ook want de volgende ochtend waren ze ook bij hen niet meer leverbaar.

Zo zie je maar dat onze flexibele werktijden niet alleen fijn zijn voor onze klanten, we worden er zelf ook voor beloond!

Geen reacties

Schrijf een reactie

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.