REGEL JE CAMERAREGIE
BIJ REDSCOPE


Wij verzorgen meercamera registraties op locatie!

Wat zijn de kosten om een meercamera registratie te laten verzorgen?

De kosten om een meercamera registratie te laten verzorgen staat bij onze voorbeeld tarieven, bij elke multicam regie staat een afzonderlijke prijs als voorbeeld tarief.

Multi cameraregistraties op locatie

Heb je voor een evenement of productie een multicam registratie nodig? Voor meercamera regie en allround technici kun je bij ons terecht.

Wil je een complete regieset met cameramensen en allround technici inhuren?

Heb je een regieset nodig met PTZ-camera’s? Of heb je een grotere set met professionele camera’s nodig? Ook voor volledig camera registraties kun je bij RedScope filmproducties terecht!

MEERCAMERA REGISTRATIES


Heb je voor een evenement een meercamera registratie nodig? Geen probleem, naast het maken van complete filmproducties leveren wij ook alle apparatuur en technici voor een meercamera registratie

VOOR ELK BUDGET

Wij werken zowel met op afstand bestuurbare PTZ-camera’s als met bemande camera’s. De PTZ camera’s hebben als voordeel dat er geen cameramensen nodig zijn waardoor de kosten laag kunnen blijven. Wil je het professioneler aanpakken en is er meer budget beschikbaar? Dan zetten we de bemande camera’s in. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Kortom voor elk budget kunnen wij een cameraregistratie verzorgen!

MEEDENKEND

De posities van de camera’s is allesbepalend voor een goede registratie. De invulling van het programma bepaalt waar de camera’s moeten staan. Wij denken daarin graag mee en tekenen het eventueel voor je uit zodat er bij de opbouw rekening mee gehouden kan worden.

RUIME ERVARING

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met camerawerk, regie en videomontage en hebben meegewerkt bij diverse producties op de meest uiteenlopende locaties. Met ons enthousiasme, perfectionisme en passie voor het vak gaan wij graag voor je aan de slag om er een mooie productie van te maken!

BEMANDE CAMERA
VERSUS PTZ

Meercamera registraties worden ingezet voor meerdere doeleinden. Van naslagwerk voor later, het direct vertonen op een groot scherm of voor een livestream.

Over het algemeen is het budget bepalend voor welke camera er ingezet gaat worden. Het mooie is echter dat de kwaliteit niet minder goed is als je voor de goedkopere PTZ- variant kiest. Het grote verschil met een bemande camera is dat je gevarieerdere camerashots hebt in je registratie omdat de bemande camera’s sneller en mobieler zijn.
Een bijkomend voordeel met bemande camera’s is dat je ook meer mensen op de vloer hebt lopen die zich vooraf bezig kunnen houden met het zogenaamde setdressen en opbouwen.

Of je nu kiest voor een onopvallende PTZ-camera of voor bemande camera’s, één ding blijft hetzelfde: wij gaan voor het best haalbare resultaat!

Team RedScope Film Producties

 

TARIEVEN CAMERAREGIE


We zijn vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe en doen waar we goed in zijn. Daarom hanteren wij ook heldere en duidelijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Tariefvoorbeeld 1

Registratie met 2 PTZ camera's

€ 975,00

EXCLUSIEF BTW


2 PTZ camera’s

1 Allround technicus

1 Floormanager

1 Uur registratie

3 Uur op locatie

Exclusief reiskosten

Tariefvoorbeeld 2

Registratie met 3 camera's

€ 1395,00

EXCLUSIEF BTW


2 PTZ camera’s

1 Bemande camera

1 Allround technicus

1 Floormanager

1 Uur registratie

3 Uur op locatie

Exclusief reiskosten

Tariefvoorbeeld 3

Registratie met 4 camera's

€ 2995,00

EXCLUSIEF BTW


1 PTZ camera

3 Bemande camera’s

1 Schakeltechnicus

1 Regisseur

2,5 Uur registratie

Hele dag op locatie

Exclusief reiskosten

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

WAAROM REDSCOPE


Ben je nog niet overtuigd waarom je voor ons zou moeten kiezen voor het verzorgen van je meercamera registratie? Wellicht geven deze 6 argumenten de doorslag!

VAKKENNIS

Filmen is de basis van ons bedrijf. Wij weten dus heel goed hoe je iets in beeld moet brengen!

EIGEN TEAM

Wij werken met een vast en professioneel team van allround technici voor het beste eindresultaat!

PROFESSIONELE CAMERA'S

Wij werken met professionele Blackmagic camera’s maar ook met onopvallende PTZ-camera’s!

SNEL SCHAKELEN

Als de dingen net even anders lopen dan gepland kunnen we letterlijk en figuurlijk snel schakelen!

OPLOSSINGSGERICHT

Door ons technische inzicht kunnen we helpen om ontstane technische problemen op te lossen!

ALTIJD BEREIKBAAR

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en binnen 24 uur reageren we persoonlijk op je e-mail!

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.