REGEL JE
LIVESTREAM
BIJ REDSCOPE


Wij verzorgen livestreams op locatie!

Wat zijn de kosten om een livestream te laten verzorgen?

De kosten om een livestream te laten verzorgen zijn afhankelijk van het aantal camera's. Ook zijn de kosten afhankelijk van het stream platform zoals YouTube of Vimeo.

Wil je een live stream laten maken of inhuren? Wij kunnen een livestream uitzenden vanaf € 895 met onbeperkt aantal kijkers, schakeltechnicus, regisseur en cameraregie.

Wil je een livestreaming of webinar op locatie laten organiseren?

Heb je een livestream nodig? Of heb je een webinar nodig? Wil je weten wat de kosten zijn om een livestream te laten maken? Kijk bij onze voorbeeldtarieven, bij elke livestream staat een afzonderlijke prijs als voorbeeld tarief.

LIVE STREAMING


We hoeven je niet te vertellen wat het nut is van een event, presentatie of webinar door middel van een livestream. Wat wij wél kunnen vertellen is wat ons onderscheid ten opzichte van andere aanbieders.

ONBEPERKT AANTAL KIJKERS

Bij ons zijn er geen limieten met aantal kijkers, dat is altijd onbeperkt! Wij streamen via Vimeo wat inhoudt dat er geen reclame-uitingen en andere afleidingen zijn tijdens de presentatie. Heb je veel te vertellen? Geen nood, we kunnen 12 uur lang continu streamen. De livestream is te volgen via een door ons gemaakte webpagina, maar je kunt hem ook via je eigen website embedden. Daarnaast is het mogelijk om via andere of meerdere kanalen tegelijk te streamen.

GRAFISCHE ELEMENTEN

Wij bieden de mogelijkheid om een onbeperkt aantal grafische elementen toe te voegen aan de livestream zoals een powerpoint presentatie, afbeeldingen, video’s, naamtitels, teksten, logo’s en dergelijke. De presentator kan gelijktijdig met zijn powerpoint presentatie in beeld worden gebracht, zowel als picture in picture als door middel van een green screen. Vooraf kunnen we hiervoor een lay-out op maat maken.

INTERACTIEF

Door het toevoegen van een poll, chatfunctie of een Q&A, waar recente en de meest gestemde vragen bovenaan komen te staan, maak je de presentatie interactief en blijven de kijkers geboeid. Daarnaast is het ook mogelijk om vier gasten tegelijk uit te nodigen die vanuit een andere locatie via hun webcam een bijdrage kunnen leveren aan de presentatie. Zowel host als gasten kunnen hun scherm delen met de kijkers.

LIVESTREAM
OP LOCATIE

Een livestream nét dat beetje meer geven, daarin zit onze kracht.

In de loop der jaren hebben wij als filmproductiebedrijf veel ervaring opgedaan om iets mooi en goed in beeld te brengen. In combinatie met veel meercamera regie-opdrachten bij grote live shows en onze geavanceerde maar compacte apparatuur zorgt dat ervoor dat wij events, presentaties of webinars professioneel kunnen streamen.

En net als bij al onze andere werkzaamheden doen we dit door in het hele proces mee te denken, betrokken te zijn en oog te hebben voor detail. Dit alles zorgt voor nét dat beetje meer!

Team RedScope Film Producties

TARIEVEN LIVE STREAMING


We zijn vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe en doen waar we goed in zijn. Daarom hanteren wij ook heldere en duidelijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Tariefvoorbeeld 1

Livestream met 1 camera

€ 895,00

EXCLUSIEF BTW


Onbeperkt aantal kijkers

Tonen van foto’s, video’s en presentaties

Inclusief Chat, Q & A en Polls

1 Uur productie

1/2 Dag op locatie

1 Schakeltechnicus

1 Onbemande camera

1 Zendermicrofoon

Led-lichtset

Tariefvoorbeeld 2

Livestream met 2 camera's

€ 1995,00

EXCLUSIEF BTW


Onbeperkt aantal kijkers

Tonen van foto’s, video’s en presentaties

Inclusief Chat, Q & A en Polls

1/2 Dag productie

3/4 Dag op locatie

1 Schakeltechnicus

1 Regisseur

1 Onbemande camera

1 Bemande camera

2 Zendermicrofoons

Led-lichtset

Tariefvoorbeeld 3

Livestream met 3 camera's

€ 2960,00

EXCLUSIEF BTW


Onbeperkt aantal kijkers

Tonen van foto’s, video’s en presentaties

Inclusief Chat, Q & A en Polls

1/2 Dag productie

1 Dag op locatie

1 Schakeltechnicus

1 Regisseur

1 Onbemande camera

2 Bemande camera’s

4 Zendermicrofoons

Led- en Arri lichtset

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

WAAROM REDSCOPE


Ben je nog niet overtuigd waarom je voor ons zou moeten kiezen voor het verzorgen van je livestream? Wellicht geven deze 6 argumenten de doorslag!

VAKKENNIS

Filmen is de basis van ons bedrijf. Wij weten dus hoe je iets goed in beeld moet brengen!

SCHERMDELING

Zowel host als de gasten op afstand kunnen hun presentaties, video’s en foto’s delen!

DIRECT ONLINE

De livestream staat na afloop direct online voor diegenen die dit hebben gemist!

NIET DUUR

Een livestream verzorgen duur? Nee hoor, bekijk onze tarieven en overtuig jezelf!

NABEWERKING

Zat er een foutje in je presentatie of wil je een compilatie? We regelen het voor je!

AUTOCUE

Vind je presenteren lastig? Geen nood, met onze autocue zal dit vlekkeloos verlopen!

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

DJI Mini 2 drone

De afgelopen jaren hebben we vaak getwijfeld of we nu wel of niet een drone moesten kopen, we hebben er zelfs ooit eentje in bestelling gehad. Toch hebben we hem nog nooit gekocht vanwege de vele...

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.