ZOEK JE EEN FREELANCE CAMERAMAN?


Wij leveren camerawerk aan diverse omroepen en bedrijven!

FREELANCE CAMERAWERK


Heb je voor een productie, registratie of televisieprogramma alleen een cameraman nodig? Geen probleem, naast het maken van complete filmproducties leveren wij ook freelance diensten.

RUIME ERVARING

Benno heeft al meer dan 20 jaar camera-ervaring. Hij heeft gefilmd bij diverse producties op de meest uiteenlopende locaties en kan zich snel aanpassen aan de situatie. Met zijn enthousiasme, perfectionisme en passie voor het vak gaat hij graag voor je aan de slag om het beste beeldmateriaal aan te leveren!

ZELFREGISEREND

Een zelfregisserende cameraman houdt in dat hij prima alleen zijn werk kan doen zonder gebruik te hoeven maken van een regisseur. Hij kan snel een juiste compositie neerzetten en zorgen voor een feilloze continuïteit. Deze kwaliteiten heeft onze cameraman!

ALLROUND

Benno is afgestudeerd als geluidstechnicus en daardoor is hij ook in staat om de audio goed te registreren als er geen geluidsman aanwezig is. Daarnaast heeft hij veel ervaring met het uitlichten van de te filmen locatie. Wel zo handig als er geen groot budget voor het project is!

TARIEVEN CAMERAWERK


We zijn vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe, gemakkelijk en doen waar we goed in zijn. Daarom hanteren wij ook heldere en duidelijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

DAGTARIEF CAMERAWERK

Exclusief apparatuur

€ 350,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

DAGTARIEF CAMERAWERK

Inclusief Blackmagic Pocket

€ 550,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

Blackmagic Pocket cameraset

Inclusief stabilizer

DAGTARIEF CAMERAWERK

Inclusief Blackmagic URSA Mini Pro

€ 650,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2

Inclusief 2 zendermicrofoons

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

ONZE APPARATUUR


We hebben alle benodigde apparatuur in huis dus als je daar niet zelf de beschikking over hebt kunnen we dat van ons inzetten.
Blackmagic Ursa Mini Pro 4.6K G2

URSA Mini Pro 4.6K G2

De Blackmagic URSA Mini Pro is een 4.6K camera en levert haarscherpe beelden in de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze camera wordt dan ook wereldwijd ingezet door diverse omroepen en filmproducenten.

Blackmagic Pocket 4K camera

BLACKMAGIC POCKET

De BlackMagic Pocket 4K is een cinema-camera. Dit houdt in dat deze camera ‘zachtere’ beelden levert met grotere scherpteondiepte. Ideaal voor producties waarbij een filmisch effect wenselijk is

Led lichtset SO48tdx

LED ACCU LICHTSET

Het grote voordeel van deze dimbare LED-lichtset is dat deze geen vaste spanning nodig hebben. Daarnaast leveren ze een mooi diffuus licht, worden ze niet warm en hebben ze een hoge lichtopbrengst.

Arri lichtset

ARRI LICHTSET

Deze vier dimbare ARRI spots van elk 300 Watt zijn uitermate geschikt om personen en onderwerpen mooi uit te lichten. Door middel van diverse kleurfilters is er eenvoudig een bepaalde sfeer te creëren.

Dolly met rails

DOLLY MET RAILS

Onze lichtgewicht Dolly met twee meter rails is zeer snel op te bouwen. Hiermee kunnen vloeiende en filmische rijders gemaakt worden in bijna alle denkbare situaties en verschillende ondergronden.

Sennheiser Geluidshengel Microfoon

MICROFOONS

Wij zijn in het bezit van een EV RE 50 handmicrofoon, twee Sennheiser AVX draadloze revermicrofoons en een lichtgewicht hengel met geïntegreerd snoer en Sennheiser MKH416 microfoon.

Green screen 4 x 4 meter

GREEN SCREEN 3 x 6 M

Greenscreens worden steeds vaker gebruikt in de filmwereld. Door de chroma key techniek kun je een andere achtergrond kiezen waardoor het lijkt alsof je op een andere lokatie bent.

iPad Autocue Teleprompter

IPAD AUTOCUE

Een autocue is enorm handig als je moet presenteren maar weinig ervaring hebt of moeilijke teksten hebt om te onthouden. Onze autocue werkt heel eenvoudig door middel van een iPad.

Eartec UL5S Draadloze Intercom

DRAADLOZE INTERCOM

Op grotere evenementen is een intercom noodzakelijk voor de communicatie. Wij hebben 5 draadloze intercoms in ons bezit dus ideaal voor op de werkvloer tijdens meercameraregistraties.

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.
  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.