ZOEK JE EEN FREELANCE SCHAKELTECHNICUS?


Wij verzorgen meercamera regie voor diverse bedrijven!

Wat zijn de kosten om een freelance regisseur of schakeltechnicus in te huren?

De kosten om een freelance camera regisseur of allround schakeltechnicus in te huren staan bij onze voorbeeld tarieven, bij elke cameraregie staat een afzonderlijke prijs als voorbeeld tarief.

Zoek je een zelfregisserend allround schakeltechnicus? Naast filmproducties leveren wij ook freelance diensten zoals camerawerk en cameraregie!

Freelance cameraregisseur voor elke cameraregistratie

Heb je voor een televisieprogramma, evenement, meercamera registratie of productie een zelfregisserend freelance schakeltechnicus of een camera regisseur nodig? Voor camerawerk en cameraregie kun je bij ons terecht.

Wil je een zelfregisserend freelance regisseur of schakeltechnicus inhuren?

Heb je een schakeltechnicus nodig? Of heb je een freelance camera regisseur nodig? Ook voor cameraregie, beeldregie of videoregie kun je bij RedScope filmproducties terecht!

FREELANCE CAMERAREGIE


Heb je voor een productie, meercamera registratie of televisieprogramma een schakeltechnicus nodig? Geen probleem, naast het maken van complete filmproducties leveren wij ook freelance diensten zoals camerawerk en cameraregie.

RUIME ERVARING

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met camerawerk, regie en videomontage en hebben meegewerkt bij diverse producties op de meest uiteenlopende locaties. Met ons enthousiasme, perfectionisme en passie voor het vak gaan wij graag voor je aan de slag om er een mooie productie van te maken!

GOEDE TIMING

Een goede timing is heel belangrijk tijdens het schakelen. Weten wanneer iemand gaat spreken of wanneer er een instrumentensolo komt is namelijk niet altijd uit een script te halen. Veel ervaring én een natuurlijke timing zorgt ervoor dat de kijker bij ons altijd een prettige kijkervaring beleeft!

MEEDENKEND

De posities van de camera’s is allesbepalend voor een goede registratie. De invulling van het programma bepaalt waar de camera’s moeten staan. Wij denken daarin graag mee en tekenen het eventueel voor je uit zodat er bij de opbouw rekening mee gehouden kan worden.

ZELFREGISSEREND SCHAKELTECHNICUS

Door jarenlange ervaring bij kleine en grote producties hebben wij geleerd om zowel met als zonder regisseur te werken. Dus als je een productie hebt zonder regisseur, dan is dat voor ons geen probleem!

Schakelen is serieus werk waarbij je je niet moet laten afleiden door randzaken. We houden daarom altijd de juiste focus en zijn stressbestendig. We kunnen feilloos tussen alle gesprekken op de headset de belangrijke zaken eruit filteren die van belang zijn voor het schakelen.
In de voorbereiding kun je ons ook betrekken als dat nodig is. Door een goed ruimtelijk inzicht en onze ruime ervaring kunnen we snel bepalen hoe de camera opstelling eruit moet komen te zien.

We kijken er naar uit om samen met jou een mooie en strakke productie neer te zetten!

Team RedScope Film Producties

 

TARIEVEN CAMERAREGIE


We zijn vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe en doen waar we goed in zijn. Daarom hanteren wij ook heldere en duidelijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Dagtarief

Inclusief 1 uur voorbereiding

€ 475,00

EXCLUSIEF BTW


Exclusief reiskosten

Maximaal 10 uur uit en thuis

Halve dagtarief

Inclusief 1 uur voorbereiding

€ 325,00

EXCLUSIEF BTW


Exclusief reiskosten

Maximaal 5 uur uit en thuis

Uurtarief

Inclusief korte voorbereiding

€ 69,00

EXCLUSIEF BTW


Exclusief reiskosten

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

WAAROM REDSCOPE


Ben je nog niet overtuigd waarom je voor ons zou moeten kiezen als je een schakeltechnicus nodig hebt? Wellicht geven deze 6 argumenten de doorslag!

CAMERA ERVARING

Meer dan 25 jaar eigen camera ervaring zorgt voor goede aansturing van de cameramensen!

INSTARTS EN TITELS

Is er geen technicus voor de instarts? Geen probleem, die nemen we gewoon mee tijdens het schakelen!

SNEL SCHAKELEN

Als de dingen net even anders lopen dan gepland kunnen we letterlijk en figuurlijk snel schakelen!

ALTIJD BEREIKBAAR

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en binnen 24 uur reageren we persoonlijk op je e-mail!

OPLOSSINGSGERICHT

Door ons technische inzicht kunnen we helpen om ontstane technische problemen op te lossen!

HUMOR

Zo nu en dan een beetje humor op de vloer geeft wat ontspanning tijdens een intensieve werkdag!

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.