ZOEK JE EEN FREELANCE CAMERAMAN?


Wij leveren freelance camerawerk aan diverse omroepen en bedrijven!

Freelance cameraman inhuren

Ben je op zoek naar een zelfstandig professionele cameraman met ruime ervaring? Heb je een allround cameraman of complete cameracrew nodig?

RedScope filmproducties levert cameramensen voor jouw productie! We zijn gevestigd in Oosterbeek (Gelderland) in de regio Arnhem Nijmegen.

Zoek je een zelfregisserend allround cameraman? Naast filmproducties leveren wij ook freelance diensten zoals camerawerk en meercamera regie!

Wat is de dagprijs voor een zelfregisserend ENG cameraman

De dagprijs voor allround camerawerk vind je in onderstaande prijs tabellen. Vaak wordt aan ons gevraagd wat de kosten zijn voor een complete cameraploeg of videoteam.

Freelance cameraman gezocht

Voor een livestream zijn wij op zoek naar een goede ervaren cameraman die wij op korte termijn kunnen inhuren. Bij voorkeur woonachtig in Gelderland, regio Arnhem Nijmegen. Dagtarief in overleg.

FREELANCE CAMERAWERK


Heb je voor een productie, registratie of televisieprogramma een cameraman nodig? Geen probleem, naast het maken van complete filmproducties leveren wij ook freelance diensten zoals cameraregie en camerawerk.

RUIME ERVARING

Door meer dan 25 jaar camera-ervaring, bij diverse producties op de meest uiteenlopende locaties, kunnen we ons snel aanpassen aan de situatie. Met ons enthousiasme, perfectionisme en passie voor het vak gaan wij ook graag voor jou aan de slag om het beste beeldmateriaal aan te leveren!

ZELFREGISEREND

Een zelfregisserende cameraman kan prima alleen zijn werk doen zonder gebruik te hoeven maken van een regisseur. Dat houdt in dat hij snel een juiste compositie kan neerzetten en zorgt voor een continuïteit in de opnames. Ook zonder regisseur ontvang je bij ons dus goed beeldmateriaal.

ALLROUND

Vanwege onze achtergrond in de geluidstechniek zijn wij ook in staat om de audio goed te registreren als er geen geluidsman aanwezig is. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het uitlichten van de te filmen locatie. Wel zo handig als er geen groot budget voor het project is!

TARIEVEN CAMERAWERK


We zijn vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe en doen waar we goed in zijn. Daarom hanteren wij ook heldere en duidelijke prijzen zodat je weet waar je aan toe bent.

Dagtarief camerawerk

Exclusief apparatuur

€ 375,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

Dagtarief camerawerk

Inclusief apparatuur

€ 650,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

Blackmagic Pocket 4K

RS3 Pro stabilizer

Dagtarief camerawerk

Inclusief apparatuur

€ 675,00

EXCLUSIEF BTW


Maximaal 10 uur uit en thuis

Exclusief reiskosten

Blackmagic URSA 6K

1 Zendermicrofoon

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op

ONZE APPARATUUR


We hebben alle benodigde apparatuur in huis dus als je daar niet zelf de beschikking over hebt kunnen we dat van ons inzetten.
Blackmagic Ursa Mini Pro 4.6K G2

Ursa Broadcast G2 6K

De Blackmagic Broadcast G2 6K camera is een zogenaamde ‘3 in 1’ camera. Hij kan worden omgebouwd tot een ENG camera, een filmcamera of ingezet worden voor meercamera klussen.

Blackmagic Pocket 4K camera

Blackmagic Pocket 4K

De BlackMagic Pocket 4K is een cinema-camera. Dit houdt in dat deze camera ‘zachtere’ beelden levert met grotere scherpteondiepte. Ideaal voor producties waarbij een filmisch effect wenselijk is

DJI Ronin RS3 Pro stabilizer

Ronin RS3 Pro Gimbal

Deze stabilizer is te gebruiken in combinatie met onze Pocket 4K camera. Hij zorgt ervoor dat de camera altijd recht blijft, welke beweging je ook maakt. Ideaal voor ‘steady-‘ en dynamische shots.

DJI Mini 2 drone apparatuur

DJI Mini 2 drone

Deze drone van DJI is slechts 249 gram waardoor je geen vergunning nodig hebt om ermee te mogen vliegen. Desondanks doet hij qua beeldkwaliteit niet onder van grotere varianten.

Led lichtset SO48tdx

Led accu lichtset

Het grote voordeel van deze dimbare LED-lichtset is dat deze geen vaste spanning nodig hebben. Daarnaast leveren ze een mooi diffuus licht, worden ze niet warm en hebben ze een hoge lichtopbrengst.

Arri lichtset

Arri lichtset

Deze vier dimbare ARRI spots van elk 300 Watt zijn heel geschikt om personen en onderwerpen mooi uit te lichten. Door middel van diverse kleurfilters is er eenvoudig een bepaalde sfeer te creëren.

Dolly met rails

Dolly met rails

Onze lichtgewicht Dolly met twee meter rails is zeer snel op te bouwen. Hiermee kunnen vloeiende en filmische rijders gemaakt worden in bijna alle denkbare situaties en verschillende ondergronden.

Sennheiser Geluidshengel Microfoon

Microfoons

Wij zijn in het bezit van een RE 50 handmicrofoon, drie Sennheiser AVX draadloze revermicrofoons en een lichtgewicht hengel met geïntegreerd snoer en Sennheiser MKH416 microfoon.

iPad Autocue Teleprompter

iPad autocue

Een autocue is enorm handig als je moet presenteren maar weinig ervaring hebt of moeilijke teksten hebt om te onthouden. Onze autocue werkt heel eenvoudig door middel van een iPad.

Green screen 4 x 4 meter

Green screen 3 x 6 mtr.

Greenscreens worden steeds vaker gebruikt in de televisie- en filmwereld. Door de chroma key techniek kun je een andere achtergrond kiezen waardoor het lijkt alsof je op een andere lokatie bent.

Gekleurde achtergronddoeken

Achtergronddoeken

Wij zijn in het bezit van vier gekleurde achtergronddoeken die we relatief gemakkelijk kunnen verwisselen. Ideaal als je ergens moet filmen waar geen neutrale achtergrond aanwezig is.

Eartec UL5S Draadloze Intercom

Draadloze intercom

Op grotere evenementen is een intercom noodzakelijk voor de communicatie. Wij hebben 5 draadloze intercoms in ons bezit dus ideaal voor op de werkvloer tijdens meercamera registraties.

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.