Whiteboard animatie van voetbalclub OVC

BETROKKENHEID VINDEN WE BELANGRIJK

OVC’85 is de plaatselijke voetbalvereniging waar we aan verbonden zijn via een voetballende zoon. Toen we een aanvraag voor een animatie kregen hoefden we niet na te denken en hebben we dit kosteloos aangeboden. Zelfs de voice-over Karel van Kooten heeft kosteloos de voice-over ingesproken!

“Krijg leuke reacties terug👍🏻”

Een deel uit de door hen geschreven Google review delen we hier graag:
“De samenwerking met Geertruida is zeer prettig verlopen. Ze heeft goed uit- en doorgevraagd om zodoende aan onze wensen te kunnen voldoen en gaf daarbij goede adviezen. De animatie is goed bij onze leden ontvangen en we hebben veel complimenten gekregen.”

ALGEMEEN

Deze vorm van het overbrengen van een belangrijke boodschap bleek voor OVC’85 effectiever dan hun schriftelijke communicatie tot dan toe want het heeft meerdere bestuursleden en vrijwilligers opgeleverd!

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Animeren
 • Voice-over

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.