Videoclip ‘Wakker’ van coverband HIKE

BEN JIJ AL WAKKER?

HIKE is een populaire feestband en voor hun single ‘Wakker’ zijn wij benaderd om het camerawerk te verzorgen. In de productie hebben wij meegedacht over de locatie van de opnames en dat is uiteindelijk Arnhem geworden. Naast twee filmlocaties in het centrum van Arnhem zijn er ook opnames gemaakt tijdens één van hun optredens. De shots achter de schermen hebben zij zelf opgenomen met een spiegelreflexcamera.

“Heel mooi in beeld gebracht…..”

De single is helaas nooit een hele grote hit geworden. Dat had in onze ogen best gekund want de melodie is er zo’n één die nog dagen in je hoofd blijft hangen. En wakker worden? Dat is met die verassende rap in het midden geen enkel probleem!

ALGEMEEN

Voor deze videoclip hebben wij alleen het camerawerk verzorgd omdat één van de bandleden zelf kon monteren.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.







  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.