Videoclip van Pianist Jules Luisman

EN DE WINNAAR IS...

Tijdens een beurs hadden wij een actie bedacht om in contact te komen met de langslopende bezoekers. Iedereen kon zijn/haar filmwens bij ons achterlaten. Na de beurs gingen we iemand verblijden met de mededeling dat zijn/haar filmwens uitkomt en Jules Luisman is daarvan de gelukkige winnaar geworden.

“Wauw, wat is het mooi geworden!! Wat mij meteen opvalt is het prachtige licht gedurende de hele video. Ontzettend mooie, warme kleuren en daardoor een hele intieme sfeer.”

In overleg met Musis Sacrum in Arnhem mochten we daar de opnames maken. In 4 verschillende zalen mocht Jules achter een piano kruipen om ‘Moment Musical No. 3’ van Franz Schubert in F minor te spelen.

ALGEMEEN

Musis Sacrum in Arnhem was voor deze opnames ons werkterrein en pianist Jules Luisman mocht schitteren in het theaterlicht.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.