Promo Nationale Taptoe 2023

DRIE DAGEN ONDERGEDOMPELD IN ORKESTMUZIEK

Al meerdere jaren mogen wij camerawerk verzorgen bij de Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy. Na afloop van de 4 shows krijgen wij al het beeldmateriaal mee om van elk orkest een registratie van het gehele optreden en een compilatie van één minuut te maken. Daarnaast maken wij 2 promo’s die onder andere op de landelijke TV worden vertoond om bezoekers naar de volgende editie te trekken.

“Hun opvallend professionele manier van werken was voor mij aanleiding tot verdergaande samenwerking.”

Sinds 2022 mogen wij de schakeltechniek en regie op ons nemen. Niet alleen worden er met 4 camera’s opnames gemaakt die achteraf ge-edit moeten worden, voor een aantal onderdelen moet er ook live geschakeld worden naar het grote scherm in de arena waar de show plaatsvindt .

ALGEMEEN

De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld. Deze promo wordt ingezet om bezoekers te attenderen dat er weer kaarten gekocht kunnen worden voor de nieuwe editie.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Schakeltechniek en regie
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.