The Show – a Tribute to ABBA

ABBA VERVEELT GELUKKIG NOOIT

Wat een eer was het om deze geweldige show in Rotterdam Ahoy te mogen regisseren en schakelen. De show is met 6 camera’s vastgelegd en vooraf is er tijdens de repetities druk meegeschreven om te weten wanneer er wat ging gebeuren zodat alles goed in beeld kon worden gebracht.

“Brilliant work Benno, thank you for great work and cooperation!”

Ook na de 3 shows bleven we in de ABBA sferen want van de opnames moesten er 3 videoclips worden gemaakt. Het heeft daarna een paar dagen geduurd voordat alle ABBA liedjes weer uit ons hoofd waren. Al met al een gave opdracht want zeg nou zelf: ABBA muziek gaat nooit vervelen.

ALGEMEEN

De show van deze tributeband wordt door de ABBA fanclub ‘de beste ABBA show na de originele ABBA’ genoemd.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Schakeltechniek en regie
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.