Promotiefilm ‘Leuker Buiten’ – Een Uitdagende Expeditie!

NIET TE VEEL EN NIET TE WEINIG

Op expeditie gaan in Nederland, ja het kan echt! Leuker Buiten maakt dit mogelijk op 3 locaties in Nederland. Zij wilden hier graag een promotiefilm voor maar ze vroegen zich af hoe ze dat moesten aanpakken zonder al te veel te verklappen over de inhoud.

“Ik zat op het puntje van mijn stoel, wat is het ontzettend gaaf geworden!”

Om goed te weten wat de expeditie inhoudt hebben wij hem eerst zelf gedaan. Dat was erg handig want daardoor kregen we direct een beeld van hoe de film er uit moest komen te zien en wat er vooral wel en niet in moest komen. Het resultaat is een film die nét genoeg laat zien om mensen te enthousiasmeren maar weer nét te weinig om vooraf al te weten wat je precies gaat doen.

ALGEMEEN

Als het team van Leuker Buiten een aanvraag krijgt wordt deze film altijd met de offerte meegestuurd om mensen nog meer te enthousiasmeren over de expeditie.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Vormgeving
 • Montage 

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.