Promotiefilm Gelredome

KEUZE UIT VELE MOOIE FOTO’S

Gelredome had de wens om 2 promotiefilms te laten maken met bestaande foto’s. Dat laatste zorgde voor lastige keuzes want zij beschikken natuurlijk over vele mooie foto’s van wereldsterren en grote evenementen. Na het verzamelen van alle input uit folders en de website hebben wij een kort script geschreven voor de opbouw van de film met een selectie van de mooiste foto’s.

“We zijn super tevreden met het eindresultaat, het ziet er erg leuk uit! We willen jullie dan ook bedanken voor het maken van onze nieuwe promofilmpjes.”

De film wordt ook vertoond op de diverse schermen in het stadion waar geen geluid te horen is, daarom hebben we gekozen om geen voice-over aan de film toe te voegen maar te werken met duidelijke en grote teksten.

ALGEMEEN

Dit is één van twee films die we voor Gelredome hebben gemaakt ter promotie. De andere film is bedoeld om zakelijke klanten te trekken.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.