Onboard Safety Movie van AmaWaterways River Cruises

ALLEMAAL VREEMDE TEKENS

Naast luxe en comfort staat ook veiligheid hoog in het vaandel bij AmaWaterways. Aangezien ze voornamelijk gasten buiten Europa hebben komen deze mensen na een lange reisdag aan boord. Onze klant wil hen niet overspoelen met teveel mondelinge informatie en daarom brengen ze deze belangrijke informatie over via deze film. Als we nu op één van de schepen komen om te filmen is het altijd leuk om te zien dat in alle cabines deze film op de TV schermen draait.

“Thanks so much for the video, it’s VERY good!”

Niet alle gasten beheersen de Engelse taal waardoor we de film in 10 talen ondertiteld hebben. We werken hiervoor samen met een ondertitel- en vertaalbureau die we volledig vertrouwen. Dat is ook nodig want bij de Chinese en Hebreeuwse ondertiteling hebben we werkelijk geen idee wat we aan het doen zijn.

ALGEMEEN

Nadat de gasten deze film op de TV in hun cabine hebben bekeken worden de andere functies van de TV vrijgegeven. Op deze manier probeert AmaWaterways zoveel mogelijk gasten deze belangrijke informatie door te geven.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Engelstalige voice-over
 • Ondertiteling in 10 talen
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.