Medewerkers van Link-it stellen zich voor

BEAT THE ORDINARY

Soms stap je een bedrijf binnen en dan voel je direct bij binnenkomst de energie van het bedrijf. Zo ook hier, bij binnenkomst viel ons oog direct op de graphics op de diverse muren en de chesterfield banken in het midden van de werkruimte. Een geschikte achtergrond voor de opnames was dus snel gevonden!

“GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAF!”

Deze opdracht kregen we via De Creatieve afdeling in Boxtel. Zij hebben de productie verzorgd en de graphics gemaakt die deze film speels en anders dan anders maken. En dat past prima bij dit bedrijf want ‘gewoon’ is dit bedrijf zeker niet.

ALGEMEEN

Deze serie korte filmpjes heeft Link-it op hun website gezet zodat de klant de medewerkers een beetje leert kennen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Regie
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.