Zo ziet een schooldag eruit op het Thomas a Kempis College

NATUURTALENT

Ter voorbereiding op de open dag wilde het Thomas a Kempis College in Arnhem een film laten maken waarin toekomstige leerlingen van het basisonderwijs een indruk krijgen van een schooldag. Dit kun je natuurlijk het beste doen door een leerling van de school te laten vertellen hoe een lesdag eruit ziet en welke verschillende ruimtes er in de school zijn. 

 

“Cool! Ziet er heel mooi uit.”

De school had al snel een leerling gevonden die dit wilde gaan doen. Juna had geen camera ervaring maar daar hebben we helemaal niets van gemerkt. Vol enthousiasme ging ze aan de slag en wat deed ze het goed! Een professionele actrice had het niet beter kunnen doen.

ALGEMEEN

Leerlingen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs hebben geen idee hoe een dag op de middelbare school eruit ziet. Het Thomas a Kempis College in Arnhem maakte er daarom deze film over.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Drone opnames
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.