Instructiefilm Omnios Mondzorg – Reinigen Kunstgebit

HOE GOED POETS JIJ JE TANDEN?

Mondzorg bij ouderen kan en moet veel beter vind Omnios. Om dat uit te dragen hebben wij een aantal films voor ze gemaakt waaronder meerdere instructiefilms. Om zo dicht mogelijk bij de dagelijkse praktijk te blijven is er gekozen om te werken met patiënten in hun eigen (bad)kamers. Dat zorgde vaak voor leuke uitdagingen qua ruimte.

“Ontzettend goed zijn ze zeg. Ik vind ze er erg professioneel uit zien, erg leuk gedaan en ook erg informatief!”
“Heel professioneel, en ook volgbaar voor elke doelgroep.”

Dat instructiefilms ook voor ons leerzaam kunnen zijn bleek maar weer uit deze opnamedagen want sindsdien zijn wij nog geconcentreerder en beter onze tanden gaan poetsen!

ALGEMEEN

Mondverzorging gebeurt helaas niet goed genoeg in de ouderenzorg. Omnios brengt daar verandering in en laat met dit filmpje zien hoe je een kunstgebit moet reinigen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Voice-over
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.