Instructiefilm Mediq – Aanbrengen Infuuspomp

HOE STERK IS JE MAAG

Soms heb je van die opnames waarbij je liever even opzij wil kijken. Dat was ook bij deze opnames het geval want toe moeten kijken hoe een infuusnaald in de huid geprikt wordt zorgt er toch wel een beetje voor dat je maag omkeert. Gelukkig was dit maar een klein gedeelte van de opnamedag en moesten ook alle benodigde materialen goed in beeld worden gebracht en gingen de andere films over infuuspompen.

“Bedankt voor de filmpjes. Dit ziet er prima uit!”

Uit ervaring hebben we geleerd dat het heel moeilijk is om een handeling die je doet, stap voor stap uit te schrijven. Meestal ontvangen wij vooraf een protocol van een medische handeling die wij gaan herschrijven naar een voice-over tekst. In de praktijk blijkt echter vaak dat een bepaalde actie niet beschreven staat omdat die meestal zo vanzelfsprekend is als je de handeling vaak doet. Daarom wachten we altijd tot na de opnamedag om de opdracht in te laten spreken. Dat geeft ons de kans om tijdens de opnames de tekst nog te wijzigen en aan te pasen.

ALGEMEEN

Mediq levert veel medische materialen en om duidelijk in beeld te brengen hoe diverse materialen gebruikt moeten worden maken ze gebruik van e-leaning.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Regie
 • Camerawerk
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.