HondenTV – Tiendelige serie voor RTL4

HONDENLIEFHEBBERS

Vlak voor het nieuwe seizoen begon kwam producent Annemarie Bruning zonder editor te zitten. Aangezien wij eerder met haar hadden samengewerkt moest ze direct aan ons denken. Wij zijn geen hondenbezitters en hebben daarom niet zoveel met honden maar we zagen het zeker als een mooie kans en gingen graag deze uitdaging aan.

“Thanks!! Ziet er supermooi uit.”

Ongeveer halverwege het seizoen viel de vaste cameraman van het programma uit waardoor wij ook het camerawerk hebben opgepakt. Het was al met al een leuke klus waarin we veel hebben geleerd over het wel en wee van hondenbezitters!

ALGEMEEN

HondenTV is 2 seizoenen lang op RTL 4 te zien geweest. De montage van het tweede seizoen hebben wij verzorgd. Kijk hier een volledige aflevering.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.