De avonturen van Maarten en zijn hond Spanie

SCHOT IN DE ROOS

Annemarie Bruning is de producente en presentatrice van HondenTV en zij kwam in contact met Maarten en wist direct dat hij een leuke toevoeging zou zijn voor het programma. En daar heeft ze gelijk in gekregen want zijn avonturen leverden vele leuke reacties op!

Geef deze man zijn eigen programma!

Voor het tweede seizoen van HondenTV hebben wij de montage verzorgd en een deel van het camerawerk. De belevenissen van Maarten en zijn hond Spanie hebben wij wel allemaal mogen filmen. Werken met Maarten was hilarisch en zorgde voor gezellige en leuke opnamedagen. Het is dan ook jammer dat er geen extra seizoen HondenTV is gekomen.

ALGEMEEN

De opnames werden niet gescript, er was alleen bekend wat Maarten die dag zou gaan ondernemen met zijn hond Spanie. Dit zorgt voor een mooi en puur portret over het leven dat ze samen leiden.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.