Filmportret van Ela Timar – Intercedent van het jaar

WINNAARSMENTALITEIT

Ela was één van de tien kandidaten die met ons een film mochten opnemen waarin ze vertelden waarom zij de Intercedent van Jaar moesten worden. Het resultaat was een grote verscheidenheid in filmpjes die we hebben gemaakt. Ook was de voorbereiding erg divers, sommige kandidaten hadden alles tot in de puntjes geregeld, anderen hadden er nog niet zo goed over nagedacht en een aantal had een heel uitgebreid script bedacht wat niet haalbaar was om te filmen in twee uur.

Ik heb vanochtend erg genoten. Ook bedankt voor jullie input en het meedenken 🙂

Ela was iemand die een goede en gedegen voorbereiding had gedaan. De opnames gingen heel voorspoedig en ze was een leuke persoonlijkheid om mee te werken. En haar winnaarsmentaliteit heeft niet alleen een leuk filmpje opgeleverd, ze heeft ook de verkiezing gewonnen en heeft zich een jaar lang Intercedent van het Jaar mogen noemen.

ALGEMEEN

Artra organiseert jaarlijk de verkiezing Intercedent van het Jaar. Eén van de onderdelen hierbij was het maken van een filmportret over jezelf. Om iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden te geven werden wij ingehuurd om de filmpjes in 2 uur tijd op met ze op te nemen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.