Eijsink ontbijtsessie Horecava 2023

BINNEN TWEE UUR DE FILM OPGELEVERD

Wij waren 1,5 dag te gast op de grote stand van Eijsink tijdens de grootste horecabeurs van Nederland. Zij presenteerden hier op een ludieke en mooie wijze al hun systemen en oplossingen voor de horeca. Het was onze taak om dit allemaal vast te leggen en hier meerdere films van te maken waaronder 3 korte social video’s. Deze film is 1 van de 3 korte social video’s.

“Wat hebben jullie ons perfect ondersteund. Ook onder druk video’s opleveren is goed aan jullie besteed.”

De vraag van Eijsink was om direct na de eerste ontbijtsessie een korte video te tonen op social media. Na de benodigde opnames zijn wij daarom op de beurs gaan editen zodat we dezelfde ochtend nog deze film konden opleveren.

ALGEMEEN

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketing, zo ook bij Eijsink. Wij hebben daarom meerdere films gemaakt van hun stand op de Horecava zodat ze dagelijks een video online konden zetten.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.