E-learning Eucerin Huidverzorging

BEELDEN ZONDER AFLEIDING

Margriet van der Klugt verzorgt voor Eucerin de e-learning modules en had eigenlijk alleen maar een goede cameraman nodig. Na een leuke en gezellige kennismaking in combinatie met onze prijsstelling was al snel duidelijk dat wij een geschikte partner voor haar waren. Zowel het meedenken als ons voorstel om gebruik te maken van een autocue in plaats van alles uit je hoofd te moeten leren spraken haar erg aan.

Bedankt voor het doorsturen, het ziet er top uit en super dat ik het materiaal al zo snel heb!

Na de eerste opnamedag liet ze ons telefonisch nog weten dat ze zo verast was over het ‘cleane’ beeld: het zag er allemaal zo strak uit en er was niets in beeld wat afleidt en dat is voor een e-learning extra belangrijk!

ALGEMEEN

Margriet maakt zelf de e-learning modules en plaatst daarin de zonodige logo’s, afbeeldingen etc. We hoeven haar dus alleen maar het schoongeknipte materiaal toe te sturen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Autocue

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.