Dijkbeklimmingen – Tiendelige serie voor Rijkswaterstaat

EXTRA ONDERSTEUNING KAN FIJN ZIJN

In Nederland zijn er veel Dijkwerkers en iedereen werkt aan de versteviging van de dijken in zijn/haar werkgebied. Iedereen doet dat op zijn eigen manier, maar hoe weet je waar iedereen mee bezig is? Deze 10-delige serie bracht daar verandering in. Verslaggeefster Lonneke van Dijk ging op bezoek bij 10 soorten dijken in Nederland.

“Het was heel fijn samenwerken met jullie het afgelopen jaar. Dankjewel daarvoor!!!”

In eerste instantie werden wij alleen ingehuurd voor de camerawerkzaamheden en de montage. Maar bij de tweede opnames was er ondersteuning nodig en ging onze regisseur mee. Dat extra stukje ondersteuning en meedenken beviel de klant zo goed dat er bij elke volgende opname ook om een regisseur werd gevraagd.

ALGEMEEN

Van elke aflevering hebben we twee varianten gemaakt. Een korte versie ter promotie en om mensen snel te informeren en een langere versie voor de mensen die meer achtergrondinformatie willen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Regie
 • Voice-over
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.