Corporate film MPS Systems B.V.

INTERNATIONAAL INZETBAAR

Telefonisch is de opdracht doorgenomen en hebben we afspraken gemaakt. Zij hebben zelf de voice-over tekst geschreven waarna wij hem hebben gecorrigeerd.
Wij werken samen met meerdere voice-overs en hebben hen vervolgens een aantal voorbeelden gestuurd zodat zij konden bepalen welke stem het beste bij hun bedrijf en de opdracht past.

Fijn dat het allemaal al zo snel kan, ik ben benieuwd naar het resultaat!

Aan de hand van de voice-over tekst hebben wij bepaald wat voor soort filmbeelden er moesten komen. Met die aantekeningen heeft de cameraman een halve dag gefilmd binnen hun bedrijf. Deze opnames hebben wij gemonteerd in hun bedrijfsvormgeving zodat de film naadloos aansluit op hun website en folders.

ALGEMEEN

MPS is een internationaal bedrijf met veel klanten uit het buitenland. Er is daarom gekozen voor een Engelstalige voice-over.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Engelse voice-over
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.
  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.