Coronamaatregelen Thomas a Kempis College Arnhem

WIE IS DE DOELGROEP

Gelukkig hebben we de periode met coronamaatregelen achter ons gelaten want wat was het een gedoe om het goed uit te voeren. Het Thomas a Kempis College in Arnhem vond dat ook en vroeg ons om de leerlingen met een film te informeren over de nieuwe schoolregels die ervoor moesten zorgen dat iedereen veilig naar school kon komen.

“Dank je wel. Het is heel erg mooi geworden.”

Bij elke aanvraag kijken we naar wie de doelgroep is van de film. In dit geval waren dat jongeren tussen 12 en 19 jaar. Met hen in ons achterhoofd hebben we de keuze van de vormgeving, muziek en de voice-over stem bepaald.

ALGEMEEN

Voordat de leerlingen na de corona lockdown weer een paar uur naar school mochten kregen ze een link naar deze film zodat ze op de hoogte waren van de nieuwe tijdelijke schoolregels.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.