Compilatie van diverse animaties

DE VOICE-OVER TEKST IS DE BASIS

Na een telefonisch gesprek en met de website van de klant bij de hand gaan we aan de slag met het schrijven van een voice-over tekst. Dit is een belangrijk onderdeel want het is de basis van een animatie. Een boodschap kort en bondig overbrengen is echter een leuke uitdaging. De Franse filosoof Blaise Pascal schreef ooit:

“Ik heb weinig tijd daarom schrijf ik een lange brief”

Wij snappen waarom hij dat schreef want een tekst kort en bondig schrijven kost veel tijd, maar als deze eenmaal klaar is dan staat er een goede basis. De tekst bepaalt niet alleen de lengte van de animatie maar geeft ook inspiratie over hetgeen je wil laten zien.

ALGEMEEN

Kenmerkend voor een uitleg animatie is dat het kort en krachtig is. Met zo min mogelijk woorden geef je een boodschap aan de ander door, de focus ligt dus écht op het overbrengen van jouw boodschap.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Telefonisch overleg
 • Uitwerken van de voice-over tekst
 • Voorstel van stijl, kleurgebruik en poppetjes maken
 • Animeren

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Mail of bel ons op 026 848 69 49!

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.