Compilatie livestream uitslagenavond gemeenteraadsverkiezingen Oude IJsselstreek

EN DE WINAAR IS.....

Op 16 maart 2022 werden er in heel Nederland nieuwe gemeenteraden gekozen. De wens van gemeente Oude IJsselstreek was om tijdens de verkiezingsavond een livestream te organiseren zodat de inwoners van de gemeente live de uitslagen per stembureau konden volgen. De uitzending kwam vanuit een theaterzaal in Ulft en was in aanwezigheid van publiek.

“We kijken terug op een heel mooi en plezierig evenement. Nogmaals dank voor de professionele en prettige ondersteuning. En graag tot een volgende keer!”

Het licht is altijd een lastige opgave bij een livestream waarbij ook mensen in de zaal aanwezig zijn. Theaterlicht is namelijk anders dan het licht wat wij nodig hebben bij filmopnames. De lichttechnicus van DRU Industriepark was echter heel bereidwillig en kundig waardoor het licht er voor de mensen in de zaal én de mensen thuis goed uitzag. 

ALGEMEEN

De inwoners van de Gemeente Oude IJsselstreek konden via een livestream meekijken naar de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Aankleding
 • Regie
 • Schakeltechniek
 • Livestream-techniek
 • Video-instarts en titels
 • Camerawerk

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.