Compilatie livestream open dag Thomas a Kempis College Arnhem

MIX VAN PROFESSIONALS MET DOCENTEN EN LEERLINGEN

Dit is een compilatie van ‘Studio Thomas’, een open dag door middel van een livestream om groep 7 en 8 leerlingen van het basisonderwijs een indruk van de school te geven. In de aula hebben we een studio gebouwd met 3 bemande en 1 onbemande camera.

“Bedankt voor de geweldige samenwerking. Het zag er supergoed uit!”

We hebben dit echter niet allemaal met professionals gedaan want de 2 presentatoren waren docenten van het Thomas a Kempis College en twee leerlingen hebben gehengeld in de studio. Tijdens de 20 minuten durende show heeft een team leerlingen meerdere keren via een live verbinding de school laten zien. Zelfs het camerateam daarvan bestond uit leerlingen, hoe gaaf is dat!

ALGEMEEN

Vanwege corona mocht het Thomas a Kempis College geen leerlingen ontvangen tijdens de jaarlijkse open dag. Het alternatief was een livestream waarin informatie werd gedeeld en waar vragen gesteld konden worden via een chat.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Regie
 • Schakeltechniek
 • Livestream-techniek
 • Video-instarts en titels
 • Camerawerk

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.