Boektrailer ‘De Stille School’

BRIEVEN VAN LEERLINGEN IN CORONATIJD

Het Thomas a Kempis College in Arnhem is maanden stil geweest omdat de leerlingen online les kregen. Na een vraag hoe het met de leerlingen ging ontvingen ze zo veel bijzondere brieven dat school besloot deze verhalen te bundelen en uit te geven. Ter voorbereiding op het maken van de boektrailer hebben wij het boek gelezen en werden daarbij ook gegrepen door een aantal verhalen.

“Ik vind de trailer erg mooi geworden. Mooi hoe de tekst en beelden samenkomen.”

Toen de coronamaatregelen het toelieten, waren een aantal leerllingen zo stoer om hun persoonlijke verhaal te vertellen voor de camera. Het mooiste aan de opnamedag was om te horen dat het met de meeste jongeren gelukkig weer een heel stuk beter ging!

ALGEMEEN

De stille school is een bijzonder boek waarin leerlingen, door middel van brieven, een kijk geven in hun leven tijdens de coronacrisis.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Montage

BESTEL HIER HET BOEK

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.