Bedrijfsfilm Schutte bagclosures

ZESTIG MILJOEN CLIPS PER DAG

Wat ons werk zo bijzonder maakt is dat we bij verschillende bedrijven binnen mogen kijken, want dat mag niet iedereen. Daarom kregen wij ook de vraag van Schutte bagclosures om een film te maken die een kijkje binnen het bedrijf geeft. De film is gemaakt met een Engelstalige voice-over omdat ze internationaal opereren.

“We kijken uit naar de komende samenwerking met RedScope!”

Sinds deze opnames kijken we ook anders naar de ogenschijnlijk simpele broodclip. Nu weten we dat er heel veel vakkennis en expertise nodig is om ze te produceren én dat er in Uden een bedrijf is die er 60 miljoen per dag maakt!

ALGEMEEN

Deze film wordt door Schutte bagclosures ingezet bij nationale en internationale presentaties om een beeld te geven van hun bedrijf.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Drone opnames
 • Engelstalige voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.