Bedrijfsfilm Geboortecentrum Linde

EEN OPNAMEDAG VOL VERWACHTING

Wat een bijzondere filmdag was dit, nog nooit hebben we op één dag zoveel zwangere vrouwen om ons heen gehad! 
Persoonlijke betrokkenheid en een echo bij elk bezoek zijn de speerpunten van Geboortecentrum Linde en daar hebben we dus de focus op gelegd in de productie. En dat dat gelukt is bleek uit de vele leuke reacties die zij kregen bij het online zetten van de film:

“Hij is mooi! En helemaal zoals het is!!!”
“Heel erg mooi, kan me er helemaal in vinden!”
“Wat een leuk filmpje en hij klopt helemaal!”

Vooraf heeft de klant een planning van de opnamedag ontvangen zodat iedereen weet wat er van hem/haar wordt verwacht en wanneer hij/zij op de praktijk aanwezig moet zijn. Dit zorgde ook dit keer weer voor een goed georganiseerde filmdag zonder uitloop!

ALGEMEEN

Geboortecentrum Linde wil met deze film zwangere vrouwen informeren over hun praktijk en overtuigen om voor hen te kiezen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.