Bedrijfsfilm Écart Invest

LAAT DE ANDEREN HET MAAR ZEGGEN

De slagzin “Wij van WC-eend adviseren WC eend” willen we zoveel mogelijk voorkomen in een productie. Dit kun je doen door gebruik te maken van een voice-over maar wat ook een heel goed alternatief is om klanten of gebruikers te laten vertellen wat ze van een dienst of product vinden.

“We vinden de video er goed uit zien, hij geeft een goed beeld van Écart!”

Écart heeft zelf grotendeels de productie gedaan en de vragen bedacht. Tijdens de filmdag hebben wij ter plekke de benodigde shots erbij bedacht en gemaakt. Onze eigen cameraman was niet in de gelegenheid om deze opnames te maken waardoor we een freelancer hebben ingezet. We hebben bewust gekozen voor een bekende en goede cameraman waarvan we ook weten dat hij flexibel en creatief is.

ALGEMEEN

Voor Écart was het belangrijk dat je de personen achter het bedrijf ziet en hoort. Door dit te combineren met quotes van klanten over het bedrijf is er een verhaal ontstaan wat op elkaar aansluit en wat zorgt voor één geheel.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Regie
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.