Bedrijfsfilm Bouwbedrijf PHB De Combi

GOEDE PRODUCTIE

Niet alleen het systeem en hun vakmanschap moest in beeld worden gebracht ook het goede en persoonlijke contact met de huurders moest duidelijk naar voren komen. Kortom veel input wat in korte tijd verteld moest worden. Een voice-over biedt dan uitkomst en kan kort en krachtig de boodschap overbrengen.

Onze complimenten! Het is een mooie frisse film geworden, dit is precies wat we voor ogen hadden.

Om deze film in één dag op te nemen vergt een goede productie en planning vooraf. Als dat allemaal op orde en goed doordacht is is dat een goede leidraad tijdens de opnamedag wat er voor zorgt dat de dag soepel verloopt. Ook de editor heeft daar later profijt van want een goed draaiboek zorgt ook voor een snellere montage.

ALGEMEEN

PHB de Combi verzorgt onder andere onderhoudswerkzaamheden voor woningbouwverenigingen. Ze hebben daarvoor een registratiesysteem ontwikkeld. De voordelen voor de klant moesten in deze film naar voren komen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Vormgeving
 • Voice-over
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.