Animatie TenBa ‘Bakkerij realisatie’

MEERDERE ANIMATIES IN ÉÉN STIJL

Dit is 1 van de 5 animaties die wij voor TenBa hebben gemaakt. De vraag was om via animaties uit te leggen wat de (toekomstige) klanten van hen kunnen verwachten bij de verschillende diensten die ze aanbieden.

“Ik vind de animaties leuk! Ga zelfs glimlachen…”

Doordat de stijl bij alle animaties gelijk is en de opdracht in één keer werd gerealiseerd konden we deze reeks animaties goedkoper aanbieden. Het scheelt namelijk veel animatie tijd als je gebruik kan maken van dezelfde poppetjes, attributen en/of ruimtes. Ook het inspreken van de voice-over tekst is goedkoper als je meerdere teksten tegelijk laat inspreken.

ALGEMEEN

TenBa heeft deze animatie op de website geplaatst om klanten te informeren wat zij voor hen kunnen betekenen bij het realiseren van een nieuwe bakkerij.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Animeren
 • Voice-over

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.