Animatie ‘Hoe moet je handelen als een leerling extra ondersteuning nodig heeft?’

DE INHOUD EN DE DOELGROEP BEPALEN DE LENGTE

Extra ondersteuning aanvragen voor een leerling op de middelbare school gaat in meerdere stappen en gaat gepaard met meerdere formulieren. De ondersteuners bij dit traject vroegen zich af of ze dat proces niet eenvoudiger konden uitleggen in plaats van een lange uitleg op papier. Een animatie bleek daar de ultieme oplossing voor.

“We vinden het heel erg geslaagd. Prima zo!”

De animatie duurt twee en een halve minuut, best lang voor een animatie. Normaal gesproken zouden we dat niet adviseren maar in dit geval is dat geen probleem. De mentoren kijken alleen als ze de verstrekte informatie nodig hebben. De lengte maakt dan minder uit, het is belangrijker dat ze goed en volledig geïnformeerd worden.

ALGEMEEN

Deze animatie is vertoond bij een overleg met de mentoren. Daarna is hij op een intern netwerk geplaatst zodat iedereen hem kan bekijken als hij/zij extra ondersteuning voor een leerling moet regelen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Animeren
 • Voice-over

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.