Aftermovie Straattheater Zomerbries

GOED BEGIN VAN DE VAKANTIE

Zomerbries is een gratis festival in Ede waarin internationale straat-theatervoorstellingen worden opgevoerd en publiek wordt vermaakt met indrukwekkende acts. En gelukkig was het tijdens deze editie mooi zomers weer. Het prachtige weer zorgt niet alleen voor mooie kleuren maar iedereen is ook vrolijk en enthousiast. Ideale filmomstandigheden dus om te filmen wat ook nog eens aanstekelijk werkt want het vakantiegevoel komt zo wel boven.

“Heel mooi, geeft een mooie sfeerindruk!”

Productiewerkzaamheden waren bij deze opdracht niet nodig. Het enige wat wij vooraf hebben ontvangen is een programma zodat we alvast een globale indeling konden maken van hetgeen we wilden filmen. Verder is het voor de cameraman vooral improviseren en dat doet hij graag want daarin kan hij goed zijn creativiteit kwijt!

ALGEMEEN

Een aftermovie zorgt ervoor dat iedereen nog even kan nagenieten en het kan mensen die het gemist hebben enthousiasmeren om volgend jaar toch zeker langs te komen.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Camerawerk
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.