Aftermovie Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam

HET WATER LOOPT ONS IN DE MOND

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en vanaf de tweede editie maken wij jaarlijks de aftermovie. De beurs heet niet voor niets Gastvrij want niet alleen de bezoeker maar ook wij worden altijd hartelijk te woord gestaan en krijgen veel lekkers aangeboden. We slaan dat over het algemeen af omdat we anders na 3 dagen tonnetje rond zijn, maar heel soms is de verleiding te groot.

“Super, hartelijk dank!”
“Super zeg, mooie quotes!”

We nemen ook altijd veel interviews af die we dagelijks als aparte bestanden opleveren. Zo heeft de afdeling marketing direct mooie quotes die zij gebruiken in hun persberichten en op social media.

ALGEMEEN

De meeste aftermovies kun je in een dag opnemen maar bij deze vakbeurs zijn we drie dagen aanwezig omdat het een zeer uitgebreid programma heeft met elke dag tal van andere activiteiten.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Vormgeving
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.