Aftermovie Eijsink Horecava 2023

FILMEN EN EDITEN OP DE HORECAVA

Wij waren 1,5 dag te gast op de grote stand van Eijsink tijdens de grootse horecabeurs van Nederland. Zij presenteerden hier op een ludieke en mooie wijze al hun systemen en oplossingen voor de horeca. Het was onze taak om dit alles vast te leggen en hier 3 korte social video’s, 1 film voor eigen gebruik en deze aftermovie van te maken.

“Jullie snappen precies welke videobeelden nodig zijn voor een fantastische film!”

Aangezien Eijsink direct op social media hun sfeervolle stand wilden tonen hebben wij een rustig plekje op de beursvloer gezocht om ter plekke te gaan editen zodat we binnen 3 uur na opening een eerste film konden opleveren.

ALGEMEEN

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken in de marketing, zo ook bij Eijsink. Wij hebben daarom meerdere films gemaakt van hun stand op de Horecava zodat ze dagelijks een video online konden zetten.

ONZE WERKZAAMHEDEN

 • Productie
 • Camerawerk
 • Regie
 • Montage

WEBSITE KLANT

ONZE KLANTEN


Meer dan 270 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zo nodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens

  RedScope filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek (Gelderland)

  Telefoonnummer

  026-8486949

  Bereikbaarheid

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.