FILMS MET DE JUISTE FOCUS


Heb je de wens om je bedrijf, dienst of product met een film onder de aandacht te brengen maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Wij denken graag met je mee en vertalen je gedachten en ideeën naar een film met de focus op de juiste plaats!

WAAROM REDSCOPE


We zijn betrokken, vakkundig en hebben een no-nonsense mentaliteit: geen gedoe, gemakkelijk en doen waar we goed in zijn. Nog niet overtuigd? Wellicht geven deze 4 argumenten de doorslag!

SNELLE LEVERING

Bij ons hoef je niet lang te wachten op het eindresultaat, binnen 2 weken ontvang je de preview van je film!

NIET DUUR

Een film maken duur? Dat hoeft echt niet zo te zijn, neem een kijkje bij onze tarieven en overtuig jezelf!

GOEDE SERVICE

Is er net wat meer tijd nodig dan gepland? Daar doen we niet moeilijk over, afspraak is afspraak!

ALTIJD BEREIKBAAR

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar en binnen 24 uur reageren we persoonlijk op je e-mail!

WIJ ZIJN EEN BEVLOGEN FILMPRODUCTIE BEDRIJF

Bevlogen mensen zijn enthousiast, hebben veel ideeën en doen de dingen niet omdat het moet maar omdat ze het graag willen. Dat sluit helemaal aan bij wie we zijn en hoe wij werken.

We laten ons niet afleiden door randzaken, we houden altijd de juiste focus. Niet alleen in onze werkzaamheden maar ook in de boodschap die jij wil overbrengen.

Dit doen we door in het hele proces met je mee te denken, betrokken te zijn, oog voor alle details te hebben en ons vakmanschap in te zetten. Dit zorgt voor een hoge klantwaardering en daar zijn we trots op!

Team RedScope Film Producties

ONS PORTFOLIO


Wij hebben een brede klantenkring met uiteenlopende opdrachten. We laten je graag een aantal voorbeelden zien om jou te overtuigen waarom je met ons zou moeten gaan samenwerken.
Bedrijfsfilm Geboortecentrum Linde
Promotiefilm Evenementencomplex Gelredome
Aftermovie Zomerbries Ede
Videoclip Coverband HIKE
Bedrijfsfilm Bouwbedrijf PHB De Combi
Instructiefilm Onboard Safety AmaWaterways River Cruises
E-learning Eucerin Huidverzorging
Promo HondenTV Honden TV RTL4 Seizoen 2
Aftermovie Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam
Promotiefilm Leuker Buiten
Videoclip Pianist Jules Luisman
Filmportret Maarten en Spanie
Instructiefilm E-learning Mediq - Aanbrengen Infuuspomp
Dijkbeklimmingen Rijkswaterstaat
Bedrijfsfilm Geboortecentrum Linde
Aftermovie Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam
Promotiefilm Leuker Buiten - Een Uitdagende Expeditie!
Videoclip Coverband HIKE

Het belangrijkste filmgereedschap is niet je camera, maar je oog.

Michael Melford - Award-winning photographer

WAT DOET REDSCOPE


Tijden veranderen en zo ook RedScope want inmiddels zijn wij meer dan alleen een filmproductiebedrijf. Maar wat niet verandert, is onze bevlogenheid, oog voor detail en vakmanschap!

FILMPRODUCTIES

Heb je een film nodig? Wij zetten graag onze expertise in om samen met jou een pakkende film te maken die aansluit op jouw wens en budget.

– NEEM CONTACT OP –

CAMERAWERK

Heb je geen volledig team nodig maar ben je alleen op zoek naar een cameraman? Geen probleem, wij leveren ook camerawerk op freelance basis!

– MEER INFORMATIE –

CAMERAREGIE

Ben je op zoek naar een schakeltechnicus voor een meercameraregistratie? Wij zetten onze ruime ervaring graag in bij jouw opdracht!

– NEEM CONTACT OP –

LIVESTREAMS

Heb je een presentatie, voorstelling of evenement die je live wil streamen? Wij verzorgen dit op een locatie naar keuze met één of meerdere camera’s!

– MEER INFORMATIE –

UITLEG ANIMATIES

Wil je jouw boodschap op een informele manier duidelijk en eenvoudig uitleggen? Dan bieden onze uitleganimaties de uitkomst!

– NEEM CONTACT OP –

DCP CONVERSIE

Ga je binnenkort jouw film in één of meerdere bioscopen vertonen? Wij zetten hem graag voor je om naar het benodigde DCP-bioscoopformaat!

– MEER INFORMATIE –

TARIEVEN FILMPRODUCTIES


Het maken van een filmproductie is maatwerk, we stemmen het af op je wensen en het beschikbare budget. Onderstaande voorbeelden geven echter een goede prijsindicatie.

Tariefvoorbeeld 1

Promotiefilm GelreDome Arnhem

€ 595,00

EXCLUSIEF BTW

De opdracht was om een film te maken van bestaande foto’s. De huisstijl hebben we als vormgeving gebruikt zodat er een eenheid ontstaat in al hun promotie uitingen.

Tariefvoorbeeld 2

Corporate film MPS Systems B.V.

€ 995,00

EXCLUSIEF BTW

Na telefonisch overleg heeft de cameraman een halve dag gefilmd op locatie. Door het gebruik van een Engelse voice-over kan de film internationaal worden ingezet.

Tariefvoorbeeld 3

Bedrijfsfilm Geboortecentrum Linde

€ 2225,00

EXCLUSIEF BTW

Het geschreven draaiboek was het uitgangspunt voor de cameraman en de regisseur tijdens de opnamedag. Twee montagedagen zorgen voor een strak eindresultaat.

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact met ons op

ONS GEDREVEN TEAM


RedScope heeft een klein maar gedreven en professioneel team dat er alles aan doet om een kwalitatief eindproduct af te leveren waar de klant tevreden over is.
Benno Zwanenburg
Benno Zwanenburg
Camerawerk / Montage
“Een echt goede cameraman denkt mee met de producties, brengt creativiteit in, heeft passie voor het vak en is gewend om verder te kijken. Zo'n cameraman is Benno Zwanenburg.”

- Guus van kleef -
Directeur Omroep Gelderland

Geertruida Zwanenburg
Geertruida Zwanenburg
Productie / Regie
“Werken met Geertruida Zwanenburg ervaren wij als zeer prettig. Ze pakt de opdrachten professioneel aan en tijdens productiedagen is haar helikopterfunctie absoluut onmisbaar.”

- René Eijsink -
Directeur Eijsink Afrekensystemen

KLANTEN OVER REDSCOPE


NIEUWS VAN REDSCOPE


We zien en horen veel tijdens onze werkzaamheden. Met onderstaande berichten informeren we je over waar wij zoal mee bezig zijn en wat ons opvalt.

ONZE KLANTEN


Meer dan 180 klanten hebben al gekozen voor de kwaliteit en service van RedScope. Wil jij hier ook aan worden toegevoegd? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP


Heb je een vraag of wil je een project door ons laten uitvoeren? Laat het weten! Je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke reactie en zonodig plannen we een vrijblijvende afspraak.  Adresgegevens:

  RedScope Filmproducties
  van Ewijkweg 17
  6861 ZB Oosterbeek

  E-mailadres:

  Telefoonnumer:

  026-8486949

  Bereikbaarheid:

  Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.